Vi bruger Cookies!     

         
 X     
kursusferie

Krydstogt i den tyrkiske skærgård
Vores skib Topkapi 3 

 


Vores skib Topkapi 3 er et 24 meter langt ketchbygget træskib med stormast og mesan. I skærgården går vi dog oftest for motor. Under dæk har vi 6 hyggeligt indrettede dobbeltkahytter med eget bad/toilet.

Vi har plads til ialt 12 gæster ombord. I hver kahyt findes sengelinned og håndklæder. 

 

 I forbindelse med kursusferie af en uges varighed, er samtlige måltider ombord inkluderet i prisen. Drikkevarer er eksklusive og købes i skibets bar.

Fra skibsbaren serverer vi udover de gængse drikkevarer også friskpresset juice og smoothies, samt cappucino og caffe latte.

 

Til morgenmad serveres det store velsmagende tyrkiske morgenbord,kaffe og te inkl. Frokosten er ofte vegetarisk. Vores kok anvender friske råvarer med masser af grøntsager og årstidens frugt. Til aftensmad serveres udover hovedret forskellige meze (kolde småretter) og desserten er de fleste dage frisk frugt. Mindst en aften grilles fisk eller kebab.

 

Vi har en del spil som man kan låne, ligesom der findes et mindre udvalgt af snorkeludstyr til fri afbenyttelse.

I den tyrkiske skærgård er der mange muligheder for adspredelse og oplevelser. Vi sejler rundt mellem historiske levn fra oldtid og antiken, og naturen er vidunderlig smuk i hver bugt og vig . 

 

 Opdateret 18/01/2012